szon-sportoldal

2012.10.18. 14:24

Ez papírforma eredmény volt

Az Nyíregyházi KSK-Nyír-Komplett magabiztosan hozta Mátészalkán a kupameccset.

Az Nyíregyházi KSK-Nyír-Komplett magabiztosan hozta Mátészalkán a kupameccset.Nem született meglepetés, érvényesült a papírforma szerdán este a mátészalkai sportcsarnokban. A házigazda, NB II-ben szereplő férfi együttes az egy osztállyal magasabban jegyzett Nyíregyházi KSK-Nyír-Komplett együttesét fogadta a kézilabda Magyar Kupa második körében. A sérült Tarnavölgyit, Braunt és a gyöngyösieket nélkülöző vendégek végül biztosan, 47–27-re (22-8) nyerték a találkozót és várhatják majd a sorsolást.

– Természetesen mint minden győzelemnek, ennek is örülünk, ám ennek a találkozónak a legfontosabb célja az volt, hogy azok jussanak több lehetőséghez, akik a bajnokikon kevesebbet játszanak – pillantott vissza a kupameccsre Bartha Dénes, a nyíregyháziak mestere.

Szombaton gödöllői bajnoki

– Az első félidőben jó volt a védekezésünk, szünet után már nem koncentráltunk maximálisan, ám a siker egy pillanatig sem forgott veszélyben. Örömteli, hogy Gadnai vezérletével jól játszottak a fiatalok, így többek között Erdős, Kovács és Rontó – vélekedett Bartha Dénes.

A csapatra szombaton jóval keményebb erőpróba vár a bajnokságban, amikor is Gödöllőn vizitálnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!