szon-sportoldal

2012.11.15. 11:18

Duplán jól járhatnak

A BSE elleni pénteki mérkőzést szeretné „megfogni” az NRK – a Békéscsaba más kategória.

A BSE elleni pénteki mérkőzést szeretné „megfogni” az NRK – a Békéscsaba más kategória.Előbb a fővárosiakat főzné le, majd a viharsarokból érkező ellenfelet szorítaná sarokba az NRK. Az élvonalbeli női röplabdacsapat pénteken (kezdés: 17 óra) a BSE, míg vasárnap (17 óra) a Békéscsabával gyürkőzik – mindannyiszor a már belakott hazai közegben, a Vasvári gimnázium csarnokában. A nyíregyházi együttes számára a szokásos hét végi dupla forduló nem szokványos téttel bír, elvégre – a bravúr kategóriába tartozó – kettős siker esetén jelentősen előremozdulhatnak a tabellán. Tény ugyanakkor, hogy egyelőre a fővárosi egylet (7. hely), kiváltképp pedig a Csaba (2. hely) előkelőbb pozícióban tanyázik, mint a hetedikként jegyzett házigazda.

– A legutóbbi szezonhoz képest  képest meglehetősen átalakult a BSE, amely hozzánk hasonlóan rutinos, idősebb játékosokhoz „nyúlt” – merült a részletek taglalásába Balázs István, az NRK edzője. – Ettől függetlenül, a pénteki mérkőzést meg kell „fognunk”, egyelőre ez a legfontosabb   Mindenképpen jót tett a lelkünknek az elmúlt heti, Palota elleni  győzelem, azóta próbáltuk tovább csiszolni, alakítani a csapatmunkát. Berényi Eszter meggyógyult, nincs okom kihagyni őt a kezdőből, így az előző meccsen jól teljesítő Szabó Ivett most liberóként szerepel. Ami a folytatást illeti, az eddig egyetlen vereséget szenvedő Békéscsabával szembeni találkozó más kategória, röviden és tömören szólva: nem nekünk áll a zászló...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!