szon-sportoldal

2013.01.02. 18:30

Asztalitenisz csapatbajnokság Záhonyban

Záhony - A határmenti városban idén is megrendezik a téli hetekben a helyi és térségi amatőr asztalitenisz csapatok bajnokságát.

Záhony - A határmenti városban idén is megrendezik a téli hetekben a helyi és térségi amatőr asztalitenisz csapatok bajnokságát.A viadal rendezője az önkormányzat humán bizottsága és a Záhonyi Vasutas SC szabadidősport bizottsága.

A Záhonyi Járáshoz tartozó települések egy-egy, míg Záhony Város korlátlan számú csapattal vehet részt a bajnokságban. A 4 fős csapatok 4x4 egyéni és két páros mérkőzésen mérik össze ügyességüket. Nevezési díj nincs, sőt a szervezők díjmentesen ütőt és labdát is biztosítanak a versenyzőknek. A mérkőzésekre keddi és csütörtöki napokon kerül sor a ZVSC székházában. A helyezéseket a benevezett csapatok körmérkőzéses formában döntik el. Az első három helyezett csapat oklevél, míg az első helyezett járási, illetve külön a legjobb záhonyi csapat serleg díjazásban részesül. Az első fordulót január 8-án, kedden rendezik meg.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!