szon-sportoldal

2013.03.21. 09:56

A forduló mérkőzése

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az is jó, ha csak három pontot szereznek...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az is jó, ha csak három pontot szereznek...A Szi-Zo Sport megyei első osztály legutóbbi játéknapját „potyára” harangoztuk be: az ítéletidő miatt egyetlen meccset sem játszottak az elmúlt hét végén. Az időjárás – remélhetőleg – ezúttal kegyes lesz, és Nyírkarászban  letudhatják a mindkét fél számára „hatpontos” meccset.

Dudás Zoltán (tuzséri játékos-edző): – Ebben a bajnokságban még nem emlékszem olyan mérkőzésre, amely ne lett volna fontos számukra. Itt van egy következő, amit bátran nevezhetünk „hatpontosnak”, és ha csak hármat fogunk szerezni, már akkor is elégedettek leszünk.

Sérült: Borkó J. Eltiltott: –

Kató István (nagyhalászi edző): – Nem úgy alakult az eddig lejátszott két tavaszi mérkőzés, ahogy elképzeltük. Ezért mindenképpen pontot, jobb esetben pontokat szeretnénk szerezni, hogy ne szakadjunk le túlságosan a középmezőnytől. Nem lesz egyszerű dolgunk, de bízom játékosaimban.

Sérült: –. Eltiltott: Kóder L. (öt sárga lap miatt), Turóczi Cs. (piros lap miatt).

Esélylatolgató

Dudás Zoltán Kató István

Nyírgyulaj (6.)–Balkány (7.) 2–1 1–0

Kemecse (1.)–Kótaj (12.) 3–1 3–2

Tiszavasvári (3.)–Tiszalök (14.) 3–2 3–1

Szakoly (16.)–Mándok (4.) 1–2 1–1

Nyírmada (5.)–Gyulaháza (8.) 2–1 2–0

Rakamaz (15.)–Tuzsér (10.) 1–1 1–1

Nagykálló (2.)–Mátészalkai MTK (9.) 2–1 2–1

Nyírkarász (11.)–Nagyhalász (13.) 2–1 0–1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!