szon-sportoldal

2015.11.21. 15:53

Az őszi szezon legjobb teljesítményét nyújtották - a pontszerzéshez is kevés volt

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 15. fordulójának szombati nyitányán három meccset játszottak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 15. fordulójának szombati nyitányán három meccset játszottak.

Tiszavasvári–Sényő-Carnifex 7–1 (3–0)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Bíró Cs.

Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I. (Szabó M.), Kántor Zs., Balogh N., Lakatos Bence, Nagy I., Kóka R. (Fazekas V.), Bakos T. (Szolyka T.), Bodnár A. (Lakatos Barna), Nagy D., Szolyka G. (Gyurján R.). Edző: Kiss Gábor.

Sényő: Szabó Z. – Fiumei V., Oláh D. (Toldi A.), Klepács K. (Karaffa I.), Szűcs F., Horváth N., Kléninger L., Lakatos L., Haburcsák B., Kovács I., Gégény I. (Orosz M.). Edző: Ember Roland. A 4, percben az első szögletből gólt szerzett a hazai csapat, majd meddő fölényt harcolt ki a Sényő. A második félidő első percében ismét gólt ért el a Vasvári, a kiállítást követően még nagyobb erővel támadott a látogató, de a házigazda kontrái továbbra is veszélyt rejtettek a mély talajú pályán.

Gól: Nagy D. 4, Nagy I., Szolyka G., Fazekas V., illetve Kovács I. Kiállítva: Lakatos Bence (52. perc). Ifi: 4–4.

Kiss Gábor: – Ezen a meccsen nekünk sikerült feltenni az i-re azt a bizonyos pontot. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy ilyen különbség nincs a két csapat között. Gratulálok minden egyes játékosunknak.

Ember Roland: – A játék minden elemében jobb volt a hazai csapat, teljesen megérdemelt a győzelme, még ilyen különbséggel is. Sőt, lehetett volna több is.

Nyírgyulaj–Tuzsér 2–1 (1–0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Hegedűs Cs.

Nyírgyulaj: Kecskés G. – Pénzes Á., Vass I., Czerula Zs. (Siska G.), Bakró R., Tóth B., Gózner K., Fekete G. (Nagy T.), Erdei Z. (Lovas N.), Oxi R., Berecz Zs. (Varga A.). Edző: Lukács Tibor.

Tuzsér: Kőrösi N. – Dolhai M., Nagy K., Dallos L., Iván A., Tott R., Hriskevics, Bagoly Z., Szaffián Sz., Setét R. (Gergely I.), Markos J. Játékos-edző: Dancs Béla. A mély talajon a két csapat becsületesen gyűrte egymást.

Gól: Oxi R., Berecz Zs., illetve Iván A. Ifi: 4–0.

Lukács Tibor: – Minden jó, ha jó a vége!?

Dancs Béla: – Azt kaptam a meccstől, amire számítottam és nem az én csapatomra gondolok... Mi próbáltunk játszani, igaz a körülmények nem futballhoz méltóak voltak, persze, ezt már megszoktunk az elmúlt években. Ennek ellenére nem kell elkeseredni a vereség miatt.

Nagyecsed–Szakoly 2–1 (2–0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Bendik T.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Ricsei F., Zámbó K., Czifrák R., Ascsillán L., Marinas, Nyíregyházi G. (Bornemisza I.), Homann R., Ladányi D. (Ádámszki R.), Bulyáki K. (Bodogán Z.). Edző: Opre Mihály.

Szakoly: Szobonya G. – Sándor D., Módis D., Csomány Ö. (Daru R.), Babják Cs., Madzin I., Majoros Á., Patalenszki J., Rédei M., Buka B., Kiss I. Edző: Hokk Béla. Mély talajú pályán a helyzetek alapján megérdemelten nyert a Nagyecsed.

Gól: Czifrák R., Nyíregyházi G., illetve Majoros Á. Ifi: 7–0.

Opre Mihály: – Egy neves játékvezetőnk, Hajdó Attila mondta, ha száz emberből egy-kettő utál, az jó. Engem csak egy nem szeret, az meg nagyon jó. Ötvenkilenc tétmérkőzésen irányítottam a csapatot: tizenkét kupameccsen egyszer kaptunk ki, a Fraditól, negyvenöt bajnokin két vereséget szenvedtünk. Ez jó vagy nem jó, majd eldönti a közvélemény. Szeretném megköszönni Kovács Lajos polgármester úrnak, hogy bizalmat szavazott nekem. Jó egészséget kívánok a szurkolóknak az Ecsednek pedig sok sikert!

Hokk Béla: – Nagyon bosszant ez a vereség, mert ettől jóval többet érdemeltünk volna. Talán az őszi szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk, sajnálom, hogy ez még a pontszerzéshez is kevés volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!