szon-sportoldal

2015.11.08. 13:53

Nyírgyulaj: már csak egy hazai siker hiányzik...

Nyíregyháza, Nyírgyulaj, Csenger - Az Ezüstcsikó hazai pályán folytathatja a felzárkózást, gyöngyösi próbatétel vár a Csengerre.

Nyíregyháza, Nyírgyulaj, Csenger - Az Ezüstcsikó hazai pályán folytathatja a felzárkózást, gyöngyösi próbatétel vár a Csengerre.

Most sajnálhatják csak igazán a nyírgyulajiak, hogy otthon még egyszer sem tudtak nyerni. A futsal NB I-ben érdekelt szabolcsi együttes utóbbi két idegenbeli mérkőzésén – túlzás nélkül – parádés győzelmet aratott, a veszprémi, majd a dunaújvárosi diadal a tabellán éreztette jótékony hatását. Lovas Norbert együttese felzárkózott a középmezőnybe, istenigazából már tényleg csak egy hazai siker hiányzik... Itt a lehetőség! Persze, a hétfő estére (kezdés: 19 óra) rendelt Berettyóújfalu elleni összecsapás megint rázósnak ígérkezik. A hajdúságiak kerete hemzseg a válogatott játékosoktól, így a – szokás szerint a nyírbátori sportcsarnokban fellépő – Gyulajnak újabb bravúrra lesz szüksége, ezúttal a pontszerzés is annak számítana.

Mindeközben az NB II. Keleti csoport második helyén tanyázó, az éllovas Kincsem Lovasparkot szorongató Csengerre a hét első napján gyöngyösi túra vár. A nyolc eddigi találkozójukból mindössze egyet elbukó (a megyei rivális Ezüstcsikó volt a „tettes”...) szatmáriak alighanem megszenvednek a hevesi gárdával szemben – de a Szilágyi-gárda nem egyszer bizonyította, képes felnőni a feladathoz.

A házigazdaként hibátlan, a tabellán kilencedik Nyíregyházi Ezüstcsikó a Kastélydombi SE-t fogadja – hétfőn (kezdés: 19 óra), a Tiszavasvári úti létesítményben. A vendégek csupán jobb gólkülönbséggel előzik meg a „csikókat”, akik ha ezt a meccset behúzzák, akár feljebb nyomulhatnak a táblázaton. Annak dacára, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszottak a vetélytársak többségénél.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!