szon-sportoldal

2016.01.22. 10:00

Belekbe repül a Szpari - tizenhét játékossal

Nyíregyháza - Pénteken reggel buszra szálltak a Szpari focistái, hogy repülőzésekkel színesített utazás után este megérkezzenek Belekbe.

Nyíregyháza - Pénteken reggel buszra szálltak a Szpari focistái, hogy repülőzésekkel színesített utazás után este megérkezzenek Belekbe. A törökországi edzőtáborozásra végül tizenhét játékos utazik: Szokol Zsolt Nyíregyházán, míg Zorán Kosztics Szerbiában gyógyul, viszont a védő Szalkai Vilmos is ott lesz a külhoni gyakorláson.

- Sajnos több sebből is vérzünk- kezdte lapunk tájékoztatását Mátyus János vezetőedző. - Bízom enne, hogy mindent figyelembe véve ez a tíz nap olyan sikeres lesz, mint a tavalyi edzőtáborozás volt. A remek körülmények között igyekszünk majd minden eltervezettet elvégezni és remélhetőleg újabb sérülések nem fogják hátráltatni a munkát.

A tervek szerint az edzések mellett négy meccset játszik majd a Szpari, az első vasárnap délután a kétszeres bajnok, ötszörös kupagyőztes kazah FC Kairat ellen

Az utazók:

Szakmai stáb: Nagy Sándor sportigazgató, Mátyus János vezetőedző, Balogh László pályaedző, Szabó Attila kapusedző, Márton István technikai vezető, Zákány László masszőr, Zajcz István technikai munkatárs. Játékosok: Ovszijenko Volodimir, Perger Bence, Törtei Tamás, Savo Rakovics, Farkas Márk, Igor Zofcák, Kiss Gergő, Rezes László

Szécsi Márk, Csorba Szabolcs, Pölöskey Péter, Kapacina Kevin, Luis Colonel Ramos, Szalai Vilmos, Rubus Tamás, Pálinkás Gergő, Mohamadou Abdouraman.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!