szon-sportoldal

2019.02.13. 18:09

A Szpari hétközi hetese

Nyíregyháza - Az egykor szebb napokat látott Minerul Bai Maire csapata volt a vendég szerdán délután a stadion műfüves pályáján.

Nyíregyháza - Az egykor szebb napokat látott Minerul Bai Maire csapata volt a vendég szerdán délután a stadion műfüves pályáján.

A román harmadik vonalban második nagybányaiak a héten Nyírbátorban edzőtáboroznak, onnan jöttek át a Szparihoz edzőmeccsre. A nyíregyháziaknál bemutatkozott Rokszin Ádám, a legújabb igazolás. Az első félidőben két fiatal, Kovács Norbert és Tangel László is a kapuba talált. Aztán sorra jöttek a cserék, a szünet után pedig a gólok. A fiatalok mellett Rokszin is a kapuba talált, Hornyák Marcell és a betegség miatt vasárnap hiányzó Rezes László pedig duplázott.

– Haladunk tovább, örülök, hogy a jó védekezés mellett támadásban is fejlődtünk. Rokszin Ádám személyében egy új játékos is bemutatkozhatott, tudjuk, hogy mire képes, meccsek tekintetében még van egy kis lemaradása- summázott véleményt Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Nyíregyháza Spartacus – Minerul Baia Mare 7-0 (2-0)

Nyíregyháza: Fadgyas (Kopasz, 80.)– Magyar (Motkó, a szünetben), Rubus (Fodor, 61.), Végső (Pejovics, 30.), Farkas (Forró, a szünetben), Tóth Á. (Nagy J. 61.), Kulcsár (Polényi, 61.), Gulyás (Bakos 30,Rezes 61.).), Rokszin, Kovács N. (Hornyák, a szünetben), Tangel (Kártik 61.)

Gól: Hornyák, Rezes 2-2, Kovács, Tangel, Rokszin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!