Uncategorized

2011.11.26. 16:36

Újabb vezéregyéniségek távoznak Debrecenből?

Kézilabda - Amikor a Loki szurkolói már azt hihették, hogy Hornyák Dóra távozása után véget ért a meghatározó játékosok távozása, akkor újabb „bomba robbant”: Sopronyi Anettet a spanyol Itxako Navarra akarja megszerezni.

Kézilabda - Amikor a Loki szurkolói már azt hihették, hogy Hornyák Dóra távozása után véget ért a meghatározó játékosok távozása, akkor újabb „bomba robbant”: Sopronyi Anettet a spanyol Itxako Navarra akarja megszerezni.

16:31 – A játékos még szerdán tájékoztatott arról, hogy a BL-döntős gárda szerződést ajánlott számára – nyilatkozta a Naplónak Köstner Vilmos, a DVSC női kézilabdacsapatának trénere. – Természetesen a többségi tulajdonos mondja ki a végső szót az ügyben, de azért nekem is van véleményem. Szeretném, ha Sopronyi Anett kitöltené a szerződését nálunk, de ha mégis távozna, akkor a spanyolok fizessenek érte.

Megértem, hogy Sopi nem akar kihagyni egy ilyen lehetőséget, hiszen a nemzetközileg elitbe tartozó gárda hívja a soraiba, viszont a DVSC-Fórumnak anyagi gondjai vannak, így jól jönne a bevétel. Nem szabad, hogy az eddigi tendencia folytatódjon, azaz nem herdálhatjuk el az értékeinket, ingyen nem engedhetjük el a legjobbjainkat – fogalmazott a szakvezető, aki azt is elárulta, a többségi tulajdonossal, Gellén Andrással még nem tudott beszélni ezzel az üggyel kapcsolatban.

Triffa, Szűcs és Kazai is?

Kézilabdás berkekben szinte biztosra veszik, hogy nemcsak Sopronyi akar távozni Debrecenből; állítólag Triffa Ágnesnek és Szűcs Gabriellának Németországból van ajánlata, míg Kazai Anitát a Győr csábítja. – Ezekről az esetleges ajánlatokról nem tudok semmit, egyik játékos sem említette, hogy távozni szeretne – reagált a felvetésre Köstner Vilmos.

17:31

Gellén: „Ha menni akar, akkor el kell engednünk”

– Megvan kötve a kezem! A játékosokkal olyan szerződést kötöttünk, ha a klubnak 45 napot meghaladó tartozása van feléjük, akkor felbontható a kontraktus. Mivel ez az eshetőség jelenleg fennáll, így, ha Sopronyi Anett úgy dönt, hogy menni akar, akkor el kell engednünk – mondta Gellén András, a DVSC-Fórum alakulatát működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa.

A női kézilabdacsapat első embere a Napló kérdésére elárulta, eddig más játékos nem kereste meg távozási szándékákal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!