Záhony hírei

2010.12.03. 13:51

ZUP „zúzás” decemberben

<p>Záhony - Nem kevesebb, mint 11 koncertet ad ebben a hónapban az egyre ismertebb és keresettebb Záhony Unplugged Project, közismertebb nevén a ZUP zenekar.</p>

Az akusztikus feldolgozásokkal pár év alatt méltán népszerűvé vált, ifjú és iskolázott zenészekből álló formáció ebben a hónapban Budapesttől Székelyudvarhelyig, Dunaújvárostól Kazincbarcikáig csaknem tucatnyi fellépés előtt áll. A koncertsorozat a mai napon Debrecenben veszi kezdetét, holnap pedig Nyíregyházán a Hell Music Clubban folytatódik.

Jótékonysági rendezvényen is zenélnek

A határvárosból indult, az utóbbi időben már fővárosi székhellyel működő zenekar december 16-án ismét visszatér a szűkebb pátriába, amikor is a nyíregyházi Kossuth Gimnázium jótékonysági rendezvényének lesznek a vendégei. A koncertekre ritkábban járók a legnagyobb videó megosztó portálon ismerkedhetnek az együttessel, ahol igényes felvételeiket eddig már több százezren töltötték le.

- Háda Zoltán -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!