Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.09. 16:44

Leakasztották a kolbászt

<p>Encs - Az Encsi Rendőrkapitányság hétköznapjainak két esetéről szólnak az alábbiak.</p>

Csak a szúnyoghálót kellett eltávolítania annak a tettesnek, aki a késő esti órákban az egyik vilmányi lakás kamra ablakán benyúlva több tábla szalonnát tulajdonított el november végén. A sértettek - mialatt az esti televízió műsort nézték - hallottak motoszkálást a kamra felől, de úgy gondolták, bizonyára csak a macska mocorog ott. Mint kiderült, az ablak előtt felszerelt rúdról nyolc tábla szalonna, és két szál kolbász tűnt el tízezer forint értékben, ismeretlen személy ellen indítottak eljárást – adott tájékoztatást Polgári Sándor rendőr őrnagy, mb. bűnügyi osztályvezető.

Gázspray

Családi konfliktusok miatt keveredett vitába két mérai fiatalember a helyi általános iskolában, harmadik társuk segítőként kapcsolódott a bunyóba. A nevelők, amikor észlelték a csetepatét, megpróbáltak közbeavatkozni, azonban az egyik gyermek gázspray-vel fújt mind a rátámadókra, mind pedig a nevelőkre. Csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

SfL

Kapcsolódók:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!