Bulvár, celeb

2008.09.13. 10:07

Elvált feleségétől R. Kárpáti Péter

<p>A Barátok közt Berényi Andrása nemcsak filmbéli feleségétől, Zsuzsától vett búcsút, a való életben is elvált párjától, a szintén színész Kenéz Marianntól.</p>

A színész egy ideje már nem lakik egy fedél alatt a családdal, felségével, és két gyermekükkel, sőt egyes információk szerint már mással randizgat! Nemrég egy fiatal szőke hölggyel látták egy rendezvényen.

A dolog pikantériája, hogy a színész épp a pénteken megjelent Borsban nyilatkozott arról, mennyire örül, hogy a Barátok köztben olyan jeleneteket játszik – most épp András Júliával való szakítását –, amilyeneket az életben még nem élt át.

– Mindig örülök annak, ha egy olyan szituációt kell megoldanom, amely sohasem történt meg velem. Ilyenkor átgondolom, ha mégis adódna ilyen helyzet, hogyan oldanám meg – állította a lapnak, pedig a népszerű színész ekkor már tudta, sajnos bőven van mit a való életből merítenie.

Tény, egy hónapja a Story Online-nak arról beszélt, hogy Rebeka és András mellé már nem szeretnének harmadik gyermeket, de ebből még senki nem vont le következtetést, nem gondolták: vége a házasságnak.

R. Kárpátiék voltak a sztárvilág mintaházaspárja, boldogan nevelték két gyönyörű gyermeküket, sikeresek, boldogok voltak.

Legfrissebb bulvárhíreink:

Forrás: Blikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!