Debrecen hírei

2015.03.22. 20:56

DVSC-TEVA vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. DVTK  (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Tomislav Sivic értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. DVTK  (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Tomislav Sivic értékelte a látottakat.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): - Több meccs megnyerésére elegendő helyzetet hagytunk ki sajnos, ezt a meccset már korábban eldönthettük volna. Sokkal hatékonyabbnak kell lennünk a kapu előtt a jövőben. Nyomás alatt tartottuk a Diósgyőrt, megvoltak a helyzetek, ha ezek bemennek, akkor simábban nyerhettünk volna.

Tomislav Sivic (DVTK): - A DVSC jól szervezett csapat, igyekeztünk mi is a maximumot nyújtani, de megérdemelten nyertek a hazaiak. A végén mindent egy lapra tettünk föl, de sajnos nem sikerült gólt rúgnunk. Keressük a kivezető utat a gödörből, ám most csak ennyire telt tőlünk.




HAON-ÉLŐ - DVSC-TEVA vs. DVTK 1-0 (1-0)Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 21. fordulójában a DVSC-TEVA csapata a Diósgyőri VTK gárdáját látta vendégül vasárnap 18.30-tól a Debreceni Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!