Hajdú-Bihar

2011.07.02. 21:06

DVSC-TEVA: Egy győzelem, egy vereség

Labdarúgás - Szombaton két edzőmérkőzést is vívott a DVSC-TEVA gárdája, a debreceniek mérlege egy nyert és egy elveszített találkozó.

Labdarúgás - Szombaton két edzőmérkőzést is vívott a DVSC-TEVA gárdája, a debreceniek mérlege egy nyert és egy elveszített találkozó.

Az első összecsapásra még délelőtt került sor, a romániai Gaz Metan volt a cívisvárosiak ellenfele. A meccset egy Kulcsár-átadásból született Bódi-találat döntötte el.

 

A DVSC-TEVA három próbajátékost is pályára küldött

 

Délután az FC Bihor volt a piros-fehérek ellenfele, a kilencven perc során három próbajátékos is pályára lépett: a francia fedezet, Selim Boudala, a holland-bosnyák középpályás, Adnan Alisic és a szintén a pálya közepén futballozó szerb Milan Susnjar.

A derbit Yannick találata nyitotta, de a Bihor két góljával megfordította a meccset és végül 2-1-re nyert.

Eredmények

DVSC-TEVA – Gaz Metan 1-0 (0-0)     

Vágóhíd u. Vezette: Bodnár.

DVSC: Novakovics – Nikolov, Máté, Mijadinoszki, Korhut – Bódi, Ramos (Varga J. 46.), Szakály, Illés – Kulcsár, Zahovajko (Coulibaly 67.)

Gól: Bódi (55.)

 

DVSC-TEVA – FC Bihor 1-2 (0-0)

Vágóhíd u. Vezette: Solymosi.

DVSC: Verpecz – Nagy Z., Simac, Mardare (Fodor 29.), Ferenczi – Dombi (Varga J. 46.), Spitzmüller, Bouadla (Susnjar 73.), Yannick – Szilágyi, Coulibaly (Alisic 46.)

Gól: Yannick (47.), illetve R. Pop (69., 78.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!