Hajdú-Bihar

2013.04.04. 12:51

Cseresznye immár nem magányos repülő

New York – Az Egyesült Államokba költözött és ott zenél Molnár „Cseresznye” Levente, miután a gitáros és a Tankcsapda útjai hosszú évek után különváltak.

New York – Az Egyesült Államokba költözött és ott zenél Molnár „Cseresznye” Levente, miután a gitáros és a Tankcsapda útjai hosszú évek után különváltak. A zenész bevallása szerint gyakorlatilag új életet kezdett a tengeren túl, s olyan jól alakulnak a dolgai, hogy fél éves pihenő után ismét komolyan belecsap a húrokba, méghozzá a Gun4Gun nevű metálbandával.

– Sokat gondolkoztam a jövőmről, kicsit el is ment a kedvem a zenéléstől. Húsz év után egy teljesen idegen helyzettel találtam magamat szembe. Az élet úgy hozta, hogy egy másik országba tettem át a székhelyemet, nem volt egyszerű döntés, de úgy éreztem, hogy környezetváltozásra van szükségem. Azóta New Yorkban vagyok. Itt találkoztam néhány zenésszel, és poénból elkezdtünk „zenélgetni”, de annyira megjött a kedvem, hogy komolyan belevágunk és csinálunk egy jó kis zenekart, ahol nem a reggeli rádiós műsoroknak és a különböző igényeknek megfelelően kell „viselkedni” – írta a Facebookon.

A Tankcsapdával kapcsolatban megjegyzi: a januári szakítás annak ellenére hidegzuhanyként érte, hogy 2011 október óta „próbaidőn” volt a zenekarban. Mint írja, a Csapda turnéját egyszerre volt nehéz és nevetséges lelkileg úgy lenyomni, hogy koncert közben azon járt a feje, többet talán nem is találkozik a rajongókkal.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!