Hajdúdorog hírei

2012.09.25. 09:18

Emlékfutással népszerűsítettek

Hajdúdorog - Emlékfutást szervezett névadásának negyedik évfordulóján a debreceni Simonyi Óbester Toborzóiroda. A mintegy 42 km-es váltómaraton az előző évekhez hasonlóan a Hajdúnánás–Debrecen útszakaszon zajlott, és a sportos életmódot és a katonai hivatást kívánta népszerűsíteni.

Hajdúdorog - Emlékfutást szervezett névadásának negyedik évfordulóján a debreceni Simonyi Óbester Toborzóiroda. A mintegy 42 km-es váltómaraton az előző évekhez hasonlóan a Hajdúnánás–Debrecen útszakaszon zajlott, és a sportos életmódot és a katonai hivatást kívánta népszerűsíteni.A hivatásos és szerződéses katonákhoz, illetve az önkéntes műveleti tartalékosokhoz idén a Gábor Dénes Elektronikai Műszaki Középiskola és Kollégium katonai osztályainak diákjai is csatlakoztak, akik a hűvös levegő és a szitáló eső dacára is derekasul helytálltak.

A futókat Hajdúdorogon a Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 6. b osztályos lelkes csapata és Mislovics Andrea települési képviselő fogadta. A résztvevőknek forró teát és csokoládét kínáló képviselőnő, nagy örömmel kötötte fel a sportemberek stafétájára a város szalagját, valamint kifejezte reményét, hogy ennek a szép kezdeményezésnek a jövőben is lesz létjogosultsága.

Mosolygó Marietta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!