HAON Sziréna

2011.08.18. 10:02

Főszerepben Johnny Gold, azaz laza fricska a magyar társadalomnak

Debrecen/ Budapest - A debreceni edzőteremből útnak indult Tánczos Tamás már nem csupán egy „amerikul” éneklő izompacsirta, hanem egy huszonnégy részesre tervezett websorozat főszereplője is.

Debrecen/ Budapest - A debreceni edzőteremből útnak indult Tánczos Tamás már nem csupán egy „amerikul” éneklő izompacsirta, hanem egy huszonnégy részesre tervezett websorozat főszereplője is.

A webceleb mellett Martin Csaba, a „Johnny Goldság” értelmi szerzője is főszerepet vállal, aki Olivérként, a kissé kappanhangú sztár menedzserét játssza, egyszersmind görbetükröt tartva az egész celeb-, média-, és filmes világ elé.

 

A sorozatban, a kissé együgyű „Jani” lépésről-lépésre ismerkedik meg a sztársággal, a kötelezettségeivel, buktatóival. A szatírában Jani, csak az elszenvedője a köré épített imázsnak, melyet a furfangos Olivér irányít a háttérből. Persze a párbeszédekben mindenki megkapja a magáét, aki borsot tört valaha is a csapat orra alá, amelyet laza poénokba csomagolva juttatnak el az „áldozatokhoz”.

 

Csaba elsődleges célja a sorozattal a szórakoztatás. - Senki nem kíváncsi nagy mondanivalókra meg okításra megduplázott frankhitellel a vállán. Persze közben nem hagyhatom ki a kis összeesküvés-elméleteimet, bizonyos leplek lerántását a médiában lévő korrupcióról , illetve a pitiáner kultúrsznobok kifigurázását – osztotta meg velünk az alkotó.

 

A sztori 2009-es. Mivel fájdalmasan megtapasztaltam a Dobogó kövek forgalmazásánál, hogy ha nem térdelek le valamelyik kereskedelmi tévének és nem vásárolom be magam valamelyik ötbetűs on-line „hírportálba, akkor totális érdektelenségbe ütközöm, ezért úgy döntöttem, hogy a következő filmes projektet ingyen adom a népnek. Erre a megfelelő formátum pedig a websorozat. Viszont ingyen is annyi anyag van már a neten, hogy reklám nélkül nem találom meg a nézőimet.  Arra pedig egy sokkoló klip tökéletesen megfelel, főleg ha témába is vág. Az emberek rácuppantak a két óra alatt összetákolt gagyi klipre, és a sorozat is pontosan erről a jelenségekről szól. Most már egész szép nézőszáma van a Johnny Gold, a magyar celeb című sorozatnak, ennek ellenére folyamatosan csinálunk új klipeket, mert jó móka. Nem beszélve arról, hogy így egy gyümölcsöző zenei karriert is be tudunk indítani párhuzamosan – osztotta meg a HAON-nal Martin Csaba.

 

A websorozat készítésekor rendező az eredetileg 112 oldalas játékfilmes forgatókönyvét szedte szét 24 részre, amely a jelenlegi tervek szerint még bővülhet, ugyanis az elmúlt két-három hónapban felfutott Johnny Gold történet új incidenseket és sztorikat ihletett.

 

De vajon láthatunk-e még Johnny Gold történetéből mozifilmet? - Ha a sorozat végén kivágom a sallangokat és összefűzöm a részeket, akkor egy kerek sztorit fognak alkotni. Viszont, ha most valaki azt mondaná, hogy itt van nesze 13,5 millió forint, csinálj belőle mozifilmet, akkor lehet egy teljesen új sztorit álmodnék meg Johnnyval – tudtuk meg a rendezőtől.

 

 

A websorozat megálmodójától megtudtuk, hogy habár egy celeb életét mutatja be a sorozat, mégsem őket célozzák meg a poénok, hanem azokat, akik „nyomják” őket.

 

A sorozatnak a héten jelent meg a jubileumi tizedik része, így még legalább tizennégyet izgatottan várhatunk.

 

Nézzen bele a sorozatba!

 

 Nézze meg a jubileumi tizedik részt! - Kattintson a képre!

 

 

HAON

 

 

Tekintse meg a többi részét is a websorozatnak!

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!