HAON Sziréna

2012.09.03. 17:31

Új tisztek a dandárnál Debrecenben

Debrecen - Tizenhárom új hadnagy érkezett az MH 5. Bocskai István Lövészdandárhoz. A hétfő reggeli dandársorakozón a fiatal tiszteket Dr. Lippai Péter ezredes köszöntötte.

Debrecen - Tizenhárom új hadnagy érkezett az MH 5. Bocskai István Lövészdandárhoz. A hétfő reggeli dandársorakozón a fiatal tiszteket Dr. Lippai Péter ezredes köszöntötte.A hadnagyok ünnepélyes keretek között a dandár parancsok-helyettesétől vehették át a bocskais csapatkarjelzést. A köszöntést követően az állomány díszmenetben tisztelgett az új tisztek előtt.

A 13 hadnagy (Csépányi Attila, Ágoston Zoltán Géza, Kotroczó Richárd, Makrai Gábor István, Simon Martin, Radnai Ádám, Kátai Dániel, Nagy Imre, Fa Árpád, Rózsa Péter, Tóth Roland, Pongor János, Porcsin Gyula) közül három a debreceni, egy a hajdúhadházi, kilenc tiszt pedig a hódmezővásárhelyi helyőrségnél teljesít majd szolgálatot. A fiatal tisztek a héten beillesztő foglalkozások keretében ismerkednek a dandár feladataival és bázisaival.

Tóth Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!