HAON Sziréna

2013.02.07. 16:22

Bombariadó - Az ITSH Közleménye

Debrecen - Hamis riasztás után újra folytatódhatott a munka az IT Services Hungary debreceni irodájában.

Debrecen - Hamis riasztás után újra folytatódhatott a munka az IT Services Hungary debreceni irodájában.Kora reggel érkezett bejelentés az IT Services Hungary Kft. (ITSH) 1300 főt foglalkoztató debreceni telephelyére, hogy ismeretlen bombát helyezett el. Az ITSH azonnal felvette a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal, és közreműködésükkel kiürítette a kérdéses épületet.

A vállalat gondoskodott az addig beérkezett 400 munkatársának biztonságos elhelyezéséről a bombariadó ideje alatt, illetve akit lehetett, a munkába indulás előtt értesített a kialakult helyzetről. A nemzetközi ügyfeleket kezelő vállalat szolgáltatásában a bombariadó nem okozott fennakadást, köszönhetően az ilyen helyzetekre való maximális felkészültségének.

Délelőtt 10.40-re helyreállt a rend, és mindenki visszatérhetett az épületbe.

A társaság megtette a szükséges jogi lépéseket a téves riasztás elkövetőjének felelősségre vonása érdekében, az ügyben rendőrségi feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

Az ITSH a jövőben mindent elkövet az ehhez hasonló események megelőzése érdekében, szorosan együttműködik a rendőrséggel.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!