Bulvár-celeb

2023.10.09. 16:26

Nagy balhéval indult a Nagy Ő: összeverekedtek a lányok

Már most óriási a harc Jákob Zoli kegyeiért.

MW

Fotó: TV2

Hétfőn este indul a Nagy Ő, amelyben 17 nő verseng majd azért, hogy elnyerje Jákob Zoli szerelmét.

Már most is látszik, hogy a nők mindent bevetnek majd, hogy célba érjenek - de az indulást sem aprózták el.

Már rögtön akadt, aki helikopterrel érkezett a kastélyhoz, volt, aki pedig egy férfiak által cipelt trónon jelent meg a műsor helyszínén.

Ő volt Natália, aki ezután összebalhézott azzal a Virággal, aki tavaly még Árpa Attila szívét szerette volna elnyerni az előző Nagy Ő-ben.

A balhé úgy indult, hogy amikor már mindenki megérkezett, és Zoli is a helyszínen volt, éppen Natáliával beszélgetett, amikor megérkezett Virág, aki el akarta rángatni Natáliától a Nagy Ő-t, hogy egy kicsit kettesben lehessen vele.

"Gyere, el szeretnélek rabolni" – mondta Zolinak Virág, mire Nati azonnal rávágta, hogy "Nem viszed őt sehova!"

Ezután rögtön elindult egy cicaharc, a nők lökdösődni kezdtek, de Zolinak végül sikerült megakadályozni, hogy bárkinek baja essen.

 A milliárdos üzletember később a Borsnak azt mondta, nem először került ilyen helyzetbe:

Két korábbi barátnőm között már láttam elszabadult indulatokat és ha lehet, többé nem szeretnék egy ilyen háború középpontjában állni. Azt tetszik, hogy harcolnak értem a lányok és bírom az amazonokat is. Ez a kis civakodás még nem lépte át azt a határt, ami már elfogadhatatlan, ezért nem is fogtam egyikőjük pártját sem és nem is estek ki a szívemből.

Annyi biztos, hogy egyiküket sem haragítanám magamra szívesen

– tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában