Mi mással?

2019.08.24. 09:39

Csodaalmával üzent a feleségének Torgyán József

A mátészalkai származású politikus különleges alkalmat választott az üzengetésre – tudta meg a Ripost. Torgyán Marika először nem hitt a szemének, amikor meglátta, mi történt a kertben!

life.hu/SiliconANGLE

Forrás: life.hu/SiliconANGLE

A 2017-ben elhunyt Torgyán József és felesége, Cseh Mária augusztus 22-én ünnepelték volna a 60. házassági évfordulójukat. Az egykori primadonna a Torgyán-villában adott exkluzív interjút a Ripostnak, és büszkén mutatta meg a kert ékességét: azt az almafát, amit még a férje ültetett saját kezével, és amin először most termett gyümölcs!

Marika izgatottan invitálta be vendégeit a hatalmas kertbe, a lugason át azonnal egy kicsi fához vezetett az útjuk, ami telis-tele volt almával. Ebben még nem lenne semmi különös, csakhogy a fácskán még soha nem termett egy szem gyümölcs sem.

Az özvegy szerint valóságos természeti csoda, hogy épp a 60. házassági évfordulóra lett tele almákkal.

- Ezt a fát még Jóska ültette saját kezével, néhány évvel a halála előtt. Mindene volt a kert, egyszerűen imádta. Ezen a fán azonban eddig még soha nem termett gyümölcs, nagyon érdekes, hogy épp most gondolta úgy a természet, hogy megajándékoz ezzel a sok almával. Sajnos ő ezt már nem érhette meg – merengett Marika.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában