Nincs megállás

2020.01.01. 08:06

ByeAlex duettre készül

Mester és tanítványa hamarosan közösen ragadnak mikrofont.

ByeAlex belejött a slágergyártásba

A szabolcsi születésű énekes nem tétlenkedett 2019-ben: azon túl, hogy több dallal is megörvendeztette a rajongóit, másoknak is segített a slágergyártásban. Az egyik országos kereskedelmi televízió tehetségkutató műsorában a zsűrit erősítette, és a rá bízott versenyzők karrierjét azóta is egyengeti.

Egyik mentoráltja, Manuel már több szólószámmal megörvendeztette a közönséget, és valamennyi nagy sikert aratott. Alex egy Instagram-sztoriban írta meg követőinek, hogy a fiatal tehetség legutóbbi, Kicsi lány című slágere, melyet közösen írtak, átlépte a négymilliós megtekintést a legnépszerűbb videómegosztó portálon! Az énekes a bejegyzésben azt is bejelentette, hogy 2020-ban is folytatják a munkát: januárban egy új, közös dallal jelentkeznek Merülök címmel.

Nincs megállás

A sztár nem hagy magának túl sok szabadidőt: a folyamatos dalszerzés mellett egymást érik ByeAlex és a Slepp koncertjei, és máris bejelentették: 2020. augusztus 31-én a Budapest Parkban egy különösen nagyszabású koncerttel lepik meg a rajongókat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában