őszintén válaszolt

2020.04.25. 09:24

Pozitívan gondolkodik

A rapper-énekesnő, Lil G újra válaszolt a rajongóinak a közösségi oldalán.

Laskai Lili – művésznevén Lil G – rendszeresen reagál követői kérdéseire Instagram-sztoriban, ezúttal egy videóban válaszolt a különböző kíváncsi felvetésekre.

Többek között új formációjáról is faggatták, melyet a TikTokon népszerű Norbow-val közösen alkot: a rapper szerint ez a zenei csapat teljesen más, mint amelyikkel befutott – hiszen a szintén nyíregyházi Nemazalánnyal közösen szereztek maguknak ismertséget az interneten –, és ha jó barátja egy napon egyedül akarja majd folyatni karrierjét, abban is támogatni fogja.

A rajongók személyesebb témákat is feszegettek, így a rapper arról is őszintén vallott, hogy tizenéves kora óta küzd depresszív gondolatokkal, melyeket úgy sikerült legyőznie, hogy igyekezett magáévá tenni egy sokkal pozitívabb életszemléletet.

Marad a zenénél

Az egyik válaszából az is kiderült, hogy bár van saját YouTube-csatornája a videó­klipjei számára, nem tervezi, hogy ezen kívül bármilyen más tartalmú videókat gyártson az internetre.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában