Lehet, pont téged keres!

2020.07.13. 07:52

Szereplőket keres ByeAlex!

ByeAlex sokáig nem találkozott a rajongóival, így most egy különleges lehetőséget kínál a viszontlátás örömére.

ByeAlex szereplőválogatást tart következő videójához

Forrás: Youtube

Az énekes az elmúlt időszakban sok dallal lepte meg a közönséget, akár havonta több alkalommal is jelentkezett valami újdonsággal – legutóbb például a rapper HRflow legújabb szerzeményében, illetve Manuellel is énekelt, akit az egyik kereskedelmi televíziós csatorna tehetségkutatójában fedezett fel. ByeAlex nem lassít a tempón: máris egy újabb klip forgatására készül.

Várják a jelentkezőket

A híresség közösségi oldalain osztotta meg a jó hírt követőivel, sőt egy felhívást is közzétett, amelyben szereplőket keres a soron következő videójába. A posztból kiderül: az ötlet onnan jött, hogy Alex már nagyon szeretne találkozni a rajongókkal, akiket az elmúlt pandémiás hónapokban nem láthatott.

ByeAlex a forgatásra elsősorban 18–35 év közötti fiúk és lányok jelentkezését várja fényképpel, a bejegyzésben megjelölt e-mail-címre. A kritérium mindössze ennyi: „Legyetek szépek, vagy karakteresek, izgalmasak, vidámak, őrültek!”

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában