Sztárban sztár

2020.11.10. 13:04

Közönségdíjat nyert Opitz Barbi

Opitz Barbi produkciója nagyon tetszett a tévénézőknek.

Molnár Tamás, Péter Szabó Szilvia, Opitz Barbi és Pély Barna az ABBA együttesként

Fotó: tv2

Kiesése után újra színpadra állhatott a Sztárban sztár műsorában Opitz Barbi. Először a korábbi versenyzőknek dedikált adásban a többszörös Grammy-jelölt ausztrál énekesnő, Sia bőrébe bújt, akinek az Unstoppable című dalát adta elő. Produkciója annyira tetszett a nézőknek, hogy neki adták a szavazatok több mint negyven százalékát, ezzel ő lett az évad közönségdíjas énekese.

Megvan a győztes

Barbi közösségi oldalán köszönte meg a rajongók bizalmát és lelkesedését, majd vasárnap újra visszatért a képernyőkre: a műsor döntőjében Péter Szabó Szilviával, Pély Barnával és Molnár Tamással a legendás ABBA együttes leghíresebb slágereiből prezentáltak egy egyveleget.

A Sztárban sztár idei utolsó adásában Vastag Csaba, Tóth Andi és Szabó Ádám versenyzett az év legsokoldalúbb előadója címért. A három híresség közül végül Szabó Ádám kapta a legtöbb voksot, aki a fináléban Conchita ­Wurst eurovíziós előadását idézte meg, illetve Pápai Jociként Tóth Gabival énekelt duettet.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában