Csodálatos utazás

2021.01.30. 16:21

Elbúcsúzott a tiszavasvári sztárénekesnő

„Csodálatos utazáson vettem részt.”

KM

Szakos Andi a Karmapirin Köszönöm című klipjében | Fotó: Youtube

Többéves közös munka után elválnak Szakos Andrea és a Karmapirin zenekar tagjainak útjai. Az énekesnő közösségi oldalán közölte a hírt a rajongókkal, azonban arról is biztosította a közönséget, hogy a jövőben sem fog eltűnni, számos meglepetéssel készül.

– Sajnos a múlt év egyikünknek sem úgy alakult, ahogy szerettük volna, és egyelőre az új év sem hozott változást, ami eléggé megviselt minket is. Mindenki tudja már, hogy a zenészek munkája is bizonytalanná vált, és sajnos a jelenlegi helyzet mellett sok minden más is történt velünk az utóbbi években, ami miatt nem tudjuk tovább folytatni a közös munkát a Karmával – írta Andi a bejegyzésben.

Tervezi a jövőt

– Csodálatos utazáson vettem részt ezzel a zenekarral az elmúlt hat évben, és hálás vagyok a fiúknak mindenért, amit értem tettek: hogy megmentettek, támogattak mindig, mindenben.

Hálás vagyok nektek, rajongóknak és mindazoknak, akik követték a munkásságunkat és szerettek minket.

– Természetesen nem hagyunk titeket zene nélkül, egyikünk sem fog eltűnni, jelenleg mindannyian dolgozunk a saját projektjeinken, így külön-külön is meríthettek kicsit az energiáinkból, újabb és újabb dalainkból, ha követitek az oldalainkat – tette hozzá.

Szakos Andi arról is írt, hogy sok projekttel készül, és reméli, hogy mindent sikerül megvalósítania, amit eltervezett, és bár egyelőre még homályosnak látja a jövőt, de nem az típus, aki könnyen feladja.

Szakos Andi a Karmapirin Köszönöm című klipjében | Fotó: Youtube

Az énekesnőt az egyik kereskedelmi televíziós csatorna tehetségkutató műsorában ismerhette meg az egész ország, ahol Radics Gigi mellett a döntőig jutott, és végül az előkelő második helyen végzett. A Karmapirinnel legutóbb tavaly májusban forgatott videóklipet Mosoly címmel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában