Csillagok és sztárok

2021.02.05. 11:19

Aktiválódott a Vénusz-Plútó együttállás: Nem véletlen, hogy válnak a hazai sztárok?

Nemrégiben Szabó Zsófi bejelentette, hogy öt év után elválik gyermeke apjától, később Mádai Vivien, a TV2 műsorvezetője közölte, hogy bárhogy is igyekezett megmenteni a házasságát a fogtechnikusként dolgozó párjával, be kellett látniuk, hogy nincs közös jövőjük.

Forrás: illusztráció / Instagram / Shutterstock

Mivel néhány nap különbséggel ez már a második váratlan válás a hazai sztárvilágban, egy kicsit elgondolkodtunk. Vajon pusztán a véletlen műve, hogy sorra mennek tönkre az álomszerűnek tűnő kapcsolatok?

A Ripost megkereste Baki Réka asztrológust, aki elmondta, rendkívül viharos perióduson megyünk most keresztül, ezért nem véletlen, hogy ennyien válnak. Az, hogy két ember alapvetően szereti egymást, most kevés lehet ahhoz, hogy együtt is maradjanak.

„Pár nappal ezelőtt volt egy nagyon erős Oroszlán teleholdunk, amikor ezzel egyidőben, pont aznap aktiválódott egy Vénusz-Plútó együttállás. Ez nagyon szakmaian hangzik, de a Plútóról azt kell tudni, hogy mindent lerombol, mindig valaminek a végét jelenti. Akármilyen nehéz volt a tavalyi év, még mindig a lezárás és a befejezés szakaszában járunk. A Vénusz meg ugye a szerelmi kapcsolatokkal hozható összefüggésbe. Én is azt hallom, hogy rengeteg a válás, a szakítás. A közeljövőre nézve sincs túl jó hírem, ez most egy rázós futam. A Mars is jelen van most, ami a tűz bolygója és a háború istene, ez szintén azt jelenti, hogy viharos időszakot élünk át. Ehhez jön még hozzá, hogy a járványhelyzet miatti bezártság és korlátozás, ami rengeteg frusztrációt okoz” – mondta.

Állítása szerint március közepéig marad ez a nehéz, sokszor szakítással, a párkapcsolatok befejezésével járó időszak, onnantól kezdve egy kicsit fellélegezhetünk.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában