Vásárosnamény

2021.03.18. 20:18

Közel egy évtized után újra beszél a lányával Bangó Margit

„Az Úr az egyik kezével ad, a másikkal pedig elvesz” – mondta a vásárosnaményi származású énekesnő, aki februárban veszítette el testvérét.

20200916 Budapest Raktárkoncert: Bangó Margit, Kossuth-díjas előadóművész, énekesnő Fotó: Markovics Gábor MG Ripost

Forrás: MW-archív

Fotó: Markovics Gábor

Bangó Margit februárban veszítette a testvérét. A Kossuth-díjas énekesnő összetört, családjára támaszkodik, és sokat segít neki a lánya közelsége. Pedig kapcsolatuk kilenc évvel ezelőtt megromlott, közel egy évtizedig nem is beszéltek egymással. Végül az énekesnő tavaly karácsony előtt úgy döntött, megtöri a csendet, és megpróbál békülni.

„Az unokám, a kis Tina hatalmas lelki támasz, valamint természetesen a lányom, Marika, aki minden áldott nap jön hozzám. Hiszem, Isten tudja, hogy mit miért tesz. Elvette a testvéremet, ám nem sokkal korábban visszaadta a lányomat” – mondta a Blikknek.

„Arra gondoltam, ha Isten is képes megbocsátani, akkor ki vagyok én, hogy ugyanezt ne tegyem meg? Ha volt is, ami fájt, az én szívemben sosem volt harag Marika iránt. Sosem mondtam vagy nyilatkoztam róla rosszat, és mindig hiányzott a távol töltött évek alatt, de tudtam, hogy egyszer megtörik a jég. A szeretet egy anya és gyermeke közt soha nem vész el, az mindent elfed és felülír. Szomorú, és nagyon bánom, hogy hagytam ezt a kilenc évet így elmenni, nyilván én is hibás voltam benne. A legnagyobb boldogság, hogy egymást ölelhetjük, mert ezt a fajta szeretetet nem lehet semmivel helyettesíteni.”

Nincs az az anya, aki a gyermekének ne bocsátana meg

- mesélte.

Forrás: Origo

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában