Kisvárda

2021.03.24. 14:49

Meglepő dologra szánta el magát Dolhai Attila (videó)

Még dalra is fakadt a rajongók kedvéért a kisvárdai színész-énekes.

KM

Dolhai Attila Fotó: Kallus György

Dolhai Attila rendszeresen tartja a kapcsolatot közösségi oldalán a közönséggel: Művészkijáró címmel bizonyos időközönként élő bejelentkezésekkel várja a rajongókat. A videókban válaszol a kérdésekre, és ha úgy adódik, egy-egy meglepetés-előadással is készül. Így történt ez a legutóbbi online találkozón is: követői azt kérték, hogy gitározzon egy kicsit a videóban, a színész-énekes pedig eleget is tett a kérésnek – a Once/Egyszer című musical egyik betétdalát adta elő.

Tervezi a nyarat

Dolhai Attila rengeteg kérdést kapott a bejelentkezés során, így akik csatlakoztak a virtuális eseményhez, azt is megtudhatták, hogy a kisvárdai művész kedvenc színészei John Malkovich és Julia Roberts, a legkedvesebb filmjei között pedig A rettenthetetlen és a Brian élete is helyet kapott.

Nagyon sokan kérdezték, hogy mikor lesznek a nyáron fellépései – vannak olyan külföldön élő rajongói, akik a hazautazást is ahhoz igazítanák. Dolhai Attila biztosította arról a közönséget, hogy amint megtudja a pontos időpontokat, azonnal jelzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában