Ezt írta!

2021.08.13. 08:52

Puskás Peti nagyon aggódik, erről írt az Instán!

Az énekes a mindennapi életben is a fenntarthatóságra törekszik.

KM

Forrás: illusztráció / Instagram

Puskás Peti évek óta rendszeresen beszél arról, hogy milyen fontosnak tartja a környezetvédelmet, és szinte hivatásként tekint rá, hogy rajongói figyelmét is felhívja erre a témakörre. Most közösségi oldalán ismét arról írt, hogy mennyire aggasztják a közelmúlt természeti katasztrófái.

Közös ügyünk

Általában klipforgatásokról, koncertekről, faültetésekről és szerelmével, a szintén zenész Dallos Bogival töltött vidám pillanatokról posztol Instagram-oldalán, azonban Peti most sokkal komorabb hangvételű fotókat mutatott 225 ezer követőjének: a világ különböző pontjain készült felvételek erdőtüzeket örökítettek meg.

– Szeretnénk az a generáció lenni, aki felégette a Földet? Én nem. Ezért lettem vegán, ezért keresem az otthoni dolgokban a fenntartható módszereket, ezért olvasok mindennap arról, mivel tudom a környezetet kevésbé terhelni. És ezért fogok kedvelt márkák ellen fellépni, mert a jövőnk a tét. Ezek a képek nem egy távoli jövőből érkeztek, hanem szomszédos régiókból! Ébredj fel, emberiség! – írta az énekes a bejegyzésben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában