Nyíregyháza

2021.11.24. 17:02

„A mi kapcsolatunkat egy szóval le lehet írni, olaszos”

A nyíregyházi szépségnek lesz mit mesélnie az unokáknak!

Forrás: TV2

Szuperák Barbaráról azt már tudjuk, hogy alaphangon is meglehetősen hangos teremtés, amivel már a Farm VIP 2 első napján sikerült kissé feszültté tennie Bódi Sylvit. Most pedig az is kiderült, hogy Jolly asszonya még erre is képes rátenni jó néhány lapáttal – írja a Ripost.

A TV2 kalandreality-jének háttérműsorában Demcsák Zsuzsa jó érzékkel tette fel a kérdést a mulatós sztárnak és Szuperák Barbienak, hogy mennyire fajulnak el otthon a vitáik. Utóbbi meg is ragadta az alkalmat, hogy ordítva elárulja, náluk bizony kő kövön nem marad, ha összekapnak.

A mi kapcsolatunkat egy szóval le lehet írni, olaszos. Nem veszekszünk sokat, de ha elkezdődik, akkor minden törik, ami kéznél van. Ez egy-két órán keresztül van, aztán jön a duzzogó szakasz

- magyarázta harsogva a mulatós sztár párja, akinek szavaira Jolly halk beleegyezéssel reagált.

A Farm VIP-ben egyelőre nagy az összhang a páros között, olyannyira, hogy az első éjszaka a csapattársak inkább a veszekedésüket hallgatták volna, mint azt, ahogy az ágy nyikorgott Jolly-ék alatt.

– Mindenképpen pihenni szeretnénk, de aztán, hogy mi fog történni az éjszaka további pillanatában, azt nem lehet tudni.

Mi egyébként szeretünk romantikázni, nyilván most nem az a környezet, de mi, ha együtt vagyunk, akkor mindenre képesek vagyunk és alkalmazkodunk a helyzethez, a környezethez, és ennél csak jobban szeretjük egymást. És hát az unokáknak lesz mit mesélni!

– mondta el a kamerák előtt sokat sejtetően Barbara.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/nyiregyhazi-szepsegert-szorithatnak-a-tevenezok-5575577/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában