Nagyecsed

2021.12.07. 15:47

„Egyre több a csaló!” – megint visszaéltek a Bódi házaspár nevével

Bódi Margó a közösségi oldalán figyelmeztet mindenkit, hogy véletlenül se dőljenek be a kamuprofiloknak, akik nyereményjátékot hirdetnek.

Forrás: Ripost

Fotó: Gabe

Nem ez az első alkalom, hogy csalók élnek vissza a Bódi házaspár nevével! Már korábban is több nyereményjátékot hirdettek a szélhámosok, melyekhez Bódiék nevét és fotóit használták fel.

– Így az ünnepek előtt, egyre több a a csaló! Tájékozódjatok kérlek! Semmilyen pénzes nyeremény nincs! 

– írta a Facebook-oldalán Margó.

A népszerű házaspár már feljelentésen is gondolkozott, azonban sajnos ez nem megoldás a problémára. Korábban erről Guszti nyilatkozott a Ripostnak.

 

– Az a gáz az egészben, hogy sokan tényleg elhiszik. Hiába jelezi Margó egy nap legalább háromszor, hogy senki ne dőljön be, mert ezek álhírek. A napokban már odáig fajult az egész, hogy felhívták a menedzserünket, akitől szinte számon kérték, miért nem kapták még a pénznyereményüket – magyarázta az énekes, aki azt is elmondta, hogy felmerült bennük, hogy rendőrséghez fordulnak és feljelentést tesznek, ám miután felkerestek egy szakembert, csalódottan kellett tudomásul venniük, hogy ez nem lenne megoldás a problémájukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában