Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.03.01. 18:35

Oláh Ibolya továbbjutott

A Nem adom el még esélyes Az év dala címre.

KM

Oláh Ibolya A Dal 2022 színpadán | Fotó: MTVA

Véget ért A Dal 2022 első elődöntője: az akusztikus verzióban előadott produkciók közül Hegedűs Bori és Tempfli Erik közös zeneszáma, a Subtones és a Third Planet slágerei, valamint a tiszadobi énekesnő, Oláh Ibolya nyerte el az ítészek és a közönség tetszését. A négytagú zsűrinek egyöntetűen tetszett a Nem adom el című dal, és a maximálisan adható negyven ponttal jutalmazták a produkciót. 

 

Szombaton folytatás 

 

Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere, a műsor egyik ítésze úgy fogalmazott: felemelő érzés volt végignézni Ibolya és zenekara előadását, és egy kicsit irigykedett is, szívesen fellépett volna melléjük a színpadra. Ibolya a továbbjutást közösségi oldalán így kommentálta: „nem hiszem el, ébren álmodom”. 
A Dal 2022 március 5-én a második elődöntővel folytatódik a Duna Televízió műsorán. Ezúttal is szurkolhatunk majd megyei versenyzőknek: az ajaki színész-énekesnő, Gubik Petra is versenyez majd Ez van, ez! című dalának akusztikus verziójával. A fináléban a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséri majd a zenészeket. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában