Nyíregyháza

2022.11.29. 15:21

Gelencsér Timi buktatta le Pap Dorcit

Felismered a titokzatos férfit? Nem az, akire mindenki gondol...

Fotó: MW-archív

Úgy tűnik, az Exatlon bombázója túltette magát az Esztergályos Patrikkal történt szakításán - írja a Bors. Pap Dorci egészen a döntőig menetelt a Dancing with the Stars harmadik évadában. Tette mindezt annak ellenére, hogy egy komoly magánéleti válság beárnyékolta a szereplését. Október végén ugyanis kiderült, hogy szakított nagy szerelmével, Esztergályos Patrikkal.

– Ez a tánc és a zene bemutatja az én kapcsolataimat. Mindegyik kapcsolatom ilyen viharos volt, mindig mindent ilyen intenzíven éltünk meg. Jelenleg is egy hasonló szituációba kerültem, mint amit elmesélünk ezzel a tánccal. Sajnos nem úgy alakult a kapcsolatunk Patrikkal, ahogy szerettük volna. Külön utakon folytatjuk. Patrikkal volt az első olyan kapcsolatom, akivel megpróbáltuk a közös életet is, talán ezért is most ez a legnagyobb csalódás – nyilatkozta akkor Dorci.

A verseny fináléja után viszont úgy tűnt, már begyógyultak Dorci sebei. Sőt! Minden jel arra mutat, hogy újra rátalált a szerelem. Gelencsér Timi egyik videós bejelentkezésének hátterében ugyanis tisztán látható, amint egy sármos és titokzatos férfi meglátja Dorcit, odalép hozzá, majd gyengéden felkapja az ölébe. Bárki is lehet a rejtélyes fiatalember, az biztos, hogy nem először találkozott a Dancing idei bronzérmesével!

Fotó: Facebook

A képeket elnézve nem kizárt, hogy egy profi táncosról van szó, hiszen ő is a műsorhoz van öltözve, az viszont egyértelmű, hogy nem Baranya Dávidról beszélünk, aki Dorci párja volt az élő show-k során.

De akkor vajon ki lehet a titokzatos lovag?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában