Bulvár

2023.03.25. 22:00

Szabó Zsófi az egyik tiszteletlen celeb? (videó)

Közfelháborodást okozott azoknak a celebeknek a viselkedése, akik tiszteletlenül viselkedtek a celebgála díjazottjaival. Mint azt megszokhattuk, a kommentelők szeme előtt semmi nem marad észrevétlenül, most is ők szúrták ki a leleplező videót…

Nem csitulnak a kedélyek, miután több hazai celeb botrányosan viselkedett a sikeres nőket díjazó gálaesten. Az elegáns rendezvényen rengetegen voltak, színészek, előadók, infuenszerek a hazai celebvilág is képviseltette magát. De sajnos jópáran hangoskodásukkal, szelfizgetésükkel beárnyékolták a díjazottak örömét. 

Botrány a gálán

Ahogy azt a Ripost megírta: Tatár Csilla hangot is adott véleményének, kiosztotta a botrányosan viselkedő hírességeket.

Fotós: Szabolcs László / Bors

"Üzenem mindenkinek, aki a díjátadó alatt háttal állt a színpadnak, csivitelt, röhögött, magát fotózta, semmitmondó gifeket készített barinőjével, és sz*rt arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszélt. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem azért jöttek, hogy ünnepeljék mások munkáját, szorgalmát, tehetségét. Nem azért jöttek, hogy büszkék lehessenek, vagy részesei  legyenek sikeres nők történeteinek, hanem azért, hogy tökéletes ruhafotók készüljenek a fotófal előtt, amire aztán rá lehet majd tenni a #womenpower hashtaget, mert az mennyire menő már. A szellemi restség magasiskolája"

Sokatmondó videó Szabó Zsófiról

De nem csak Tatár Csilla háborodott fel a tiszteletlen celebeken. A Bors Facebook oldalán a kommentelők is kifejezték véleményüket a botrányosan viselkedő vendégekről. Egyikük pedig egy leleplező videót is megosztott, amin Szabó Zsófi veszi magát és grimaszol, miközben Lilu éppen a színpadon köszöni meg a díját… 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában