Helyi bulvár, celeb

2023.07.28. 08:50

Szívszorító jelenet: Ezt mondta a kisfia Szabó Zsófinak

Bár a kis Mendel sosem találkozhatott a nagypapájával, rengeteg felvételt látott róla.

Szon.hu

Szívszorító jelenet: Ezt mondta a kisfia Szabó Zsófinak

Forrás: ripost.hu

Szívbemarkoló történetet osztott meg Szabó Zsófi az Instagramon 24 órán keresztül elérhető történetében. A csinos műsorvezető a szerda estét a kisfiával, Mendellel kettesben töltötte a tévé előtt. Egy külföldi filmet választottak, aminek az egyik szereplője a lassan 6 éves kisfiú szerint nem lehetett más, mint Zsófi apukája, a 2014-ben elhunyt, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész, Szabó Gyula.

„Ez nem a Gyula papa volt?” - tette fel az ártatlan kérdést a kis Mendel, aki már nem ismerhette a nagypapáját, hiszen három évvel a halála után jött a világra, ám biztos rengeteg felvételt látott róla. 

Zsófi természetesen azonnal elérzékenyült a kisfiától, akinek minden bizonnyal nagyon sokszor eszébe jut a nagypapája, annak ellenére, hogy személyesen sosem találkozhatott vele.

„Megzabállak” - mondta válaszként Mendelnek Zsófi, aki világéletében példaképként tekintett az apukájára.

Otthonában érte a halál

Szabó Gyulát 2014-ben, egy áprilisi napon érte a halál, hosszantartó betegség után. A Bors annak idején arról számolt be, hogy a kiemelkedő tehetségű színész több napot is kórházban töltött, de hazaengedték, hogy a szerettei mellett, megszokott környezetében lehessen. Végül saját ágyában, felesége kezét fogva szenderült örök álomra.

Egy hibát vétett Zsófi ellen a neves színész

Szabó Zsófi 2021-ben Kadarkai Endre Világtalálkozó című könyvében mesélt arról, hogy édesapja egyszer lekevert neki egy taslit, ám emiatt éveken át bűntudat kínozta.

„Apukám egyetlen hibát követett el velem kapcsolatban, mégpedig azt, hogy egyszer megütött. Teljesen váratlanul történt, egy folyosón jöttünk egymással szemben. Hallotta, hogy feleseltem a nagymamámmal, nagyon csúnyán beszéltem vele, ő közben a garázsban ügyködött, de a veszekedésre feljött, majd egy nagy taslit lekevert a folyosón. Én meg elvágódtam a kövön, letört a fogam. Csak egyetlen pofon volt, de ettől annyira megijedt, hogy megfogadta, soha többé nem emel kezet rám”

- árulta el Zsófi a könyvben. - olvasható a ripost.hu oldalon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában