Bulvár

2023.08.31. 11:25

Folytatódik Opitz Barbi drámája

Hogy mi lesz a vége, azt természetesen előre nem lehet tudni. Mindenesetre ami történik Opitz Barbi körül, hatalmas aggodalomra ad okot. Kezdődött azzal, hogy barátja, Serleg Albert állítólag decemberben elrabolta az énekesnőt, aki ezt később tagadta. Majd beszállt a játszmába Barbi édesapja, aki halálosan megfenyegette a fiút. Most pedig állítólag az anyukája jelent meg a fiataloknál, késsel a táskájában. Azt mondják, megtámadta Albertet, szétkarmolta annak testét - írta az origo.hu.

Forrás: illusztráció / Instagram

VV Greg, Barbi legjobb barátja közösségi oldalán fejtette ki véleményét az üggyel kapcsolatban. Nem tetszett neki, hogy azt írta egy lap, hogy egy névtelenséget kérő ismerős azt állította, Barbi figyelemfelkeltésből generálja a felhajtást maga körül, hogy ezáltal nagyobb megtekintést érjen el.

"Barbi pont nem az az előadó, aki rászorul a kamubalhékra, hogy legyen nézettsége, hallgatósága, koncertje, stb! Legkönnyebb a neve elhallgatását kérő ismerős szöveg mögé bújni, mert akkor azt hiszitek, bármit megírhattok? Tudjátok... bár kamu lenne, mindenki nyugodtabb lenne..." – írta korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében a magyar Ken baba. Bejegyzéséből kiderül, ő is aggódik Barbiért. Többször megszólalt már a témában, először azt mondta, úgy látja, barátnője boldog. Másodszor a lány apjának üzeneteire válaszolt, amiben a férfi többek között őt is szidhatta.

"Ideje lenne elfogadni és feldolgozni, hogy Barbi egy felnőtt nővé vált, akinek vannak önálló döntései, akaratai, amit nem feltétlenül minden esetben kellene bírálni! Ha valóban annyira szeretik, amennyire a bulváron keresztül bizonygatják, akkor fogadják el a döntéseit, a szerelmét és a barátait" - írta akkor a celeb. 

Forrás: origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában