Celeb

2023.08.09. 11:17

"Mindent láttam!" - éjjel üzent Opitz Barbi barátja

Aggasztó bejegyzést tett közzé Serleg Albert - írta a Ripost.

Szon.hu

Fotó: MW/Nagy Zoltán

Opitz Barbi szerelmi élete gyakorlatilag napról napra szövevényesebb, már magunk sem tudjuk számon tartani, hányadik fordulat következett be csak a nyári időszakban. Az énekesnő három hete számolt be, hogy szakított a kedvesével, Alberttel, órákon át csak sír és sír, majd pár órával később mégis egy szerelmes fotón ölelkeztek. Ki érti ezt?

Szakítás, majd békülés

Sziasztok! Nos, én szakítottam a párommal, igazából elég nyomós indokom van rá, a könnyeim nem akarnak elfogyni... A részletekről nem szeretnék beszélni

– fogalmazott Barbi. Pár órával később eltűnt ez a vallomás, helyét a szerelmes fotó váltotta fel. Senki sem értette, hogy mi történt, most viszont az énekesnő tiszta vizet öntött a pohárba Insta-sztorijában.

"A tegnapi kiírásom abból fakadt, hogy olyan embernek hittem a párommal kapcsolatosan, akinek nem kellett volna. Sajnos nem mindenki jóindulatú, de sikerült tisztázni a dolgokat, úgyhogy mondhatni egy félreértésnek. A lényeg, hogy továbbra is együtt vagyunk" - tisztázta a dolgokat a sonkádi énekesnő.

Aggasztó üzenet

Ám azóta valami megint történhetett, Albert Instagramon közzétett sztorija ugyanis arra utal, hogy drámai éjszakája volt.

„Jaa, lehet, valami lezárása után kapod meg azt, ami leginkább odab*sz. Jelenleg feldolgozás alatt vagyok, mik mennek, de amint f***zán leszek, elmondok mindent! U.i.: Mindent láttam” - áll a sejtelmes, ám mindenképp meglehetősen fenyegető hangvételű üzenetben, ami 03:43-kor került ki a közösségi oldalra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában