Celeb

2024.01.17. 07:50

Beszóltak Szabó Zsófinak, így reagált az ország egyik legdögösebb sztárja

Szabó Zsófinak feltettek egy kellemetlen kérdést, ő pedig őszintén válaszolt.

Szon.hu

A nyíregyházi kötődésű Szabó Zsófi az ország egyik legdögösebb sztárja, ő pedig tesz is arról, hogy minél többen így gondolják, hiszen rendszeresen rak ki magáról csábító képeket a közösségi oldalára. Ilyenkor általában csak úgy özönlenek a dicsérő kommentek, ám most az egyik hozzászóló kivételesen egy olyan kérdést szegezett a csinos hírességnek, hogy azon sokan meglepődtek - írta a Ripost.

Egy nyers, már-már beszólásnak minősülő kommentben megkérdezte Szabó Zsófitól egy ember, hogy segített-e már önzetlenül egy vadidegen emberen. Ez egyértelműen arra utalt, hogy a hozzászóló ezt nem nézi ki belőle, de nem sok idő kellett ahhoz, hogy a műsorvezető reagáljon és tiszta vizet öntsön a pohárba.

Nem igazán tudom elképzelni, hogy valaki, pláne 35 évesen, ezt nem mondhatja el magáról… természetesen igen a válaszom a kérdésedre, sűrűbben mint gondolnád

– válaszolta kommentben Szabó Zsófi.

Ezek alapján Szabó Zsófi nemcsak gyönyörű, hanem a szíve is aranyból van, hiszen vadidegen embereken segíteni mindig nemes gesztus. A rajongói persze nem lepődtek meg ezen, hiszen nem véletlenül szeretik őt ennyire – sokkal meglepőbb volt, hogy egy ártatlan szelfi egy ilyen rosszindulatú kérdést váltott ki valakiből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában