Bulvár

2024.03.26. 09:20

Amit eddig nem mondott el: összeomlott a szakítás után Nemazalány

Halastyák Fanni tavaly októberben hozta nyilvánosságra, hogy másfél év után szakított a kedvesével, Szlépka Armanddal. Az énekesnőre bár azóta újra rátalált a szerelem, most mégis arról ír, hogy mennyire padlóra került az elválás miatt.

Szon.hu

Nemazalány külsőre nagyot sokat változott az utóbbi időben

Forrás: Fotó: Instagram/Nemazalány

Nemazalány élete nagyot változott az elmúlt fél évben: túl van egy szakításon, lefogyott 15 kilót és most újra szerelembe esett. A külső-belső megújulás azonban nem megy csak úgy, nyomtalanul, Fanni lelkében bizony a mai napig gyógyulatlan sebek okoznak fájdalmat, melyekről ritkán hajlandó mesélni. 

Nemazalány külsőre nagyot sokat változott az utóbbi időben
Forrás: Fotó: Instagram/Nemazalány

Minden a szakítás miatt van

Halastyák Fanni másfél évig járt együtt Szlépka Armanddal, akivel a külső szemlélődők szerint tökéletes volt a kapcsolatuk. A páros együtt indult útnak a TV2 Ázsia Expressz című műsorába is, ahonnan a fődíjjal tértek haza. A győzelem is arról tanúskodik, hogy ők ketten nagyon jó párost alkottak, hiszen egy ilyen versenyt csakis az a duó tud megnyerni, akik között tökéletes az összhang. 

A kapcsolatuk egy év múlva mégis zátonyra futott... Hogy pontosan, mi vezetett az elváláshoz, arról a felek mélyen hallgattak, egyikük sem volt ugyanis hajlandó kiteregetni a szennyest. Az viszont ismert tény, hogy az énekesnő összeomlott a szakítás miatt. 

Fanni és Armand másfél évig jártak együtt
Forrás: Fotó: Bánkúti Sándor

Újrakezdés 

Halastyák Fanni az elmúlt hónapokban látványosan kezdte jobban érezni magát a bőrében. A nagy fogyása miatt sokkal több önbizalma lett, lecserélte a fél ruhatárát, szívesebben mozdult ki otthonról, a programjainak köszönhetően pedig megint találkozott férfiakkal is, és végül a szerelem is rátalált, Fenyvesi Barna egykori ValóVilág (11. évad) versenyző személyében. 

Első hallásra azt gondolná az ember, hogy most már minden rendben van Fanni körül, de valami mégsem stimmel. Az énekesnő egy friss Instagram-posztban ugyanis azt fejtegeti, hogy mennyire megviselte őt a szakítás: 

„Veszíts! 

Csalódj! 

Utasítsanak el! 

Teljen be a pohár! Érezd magad bénának! 

Ezek a negatív események okozzák majd, hogy változtass. Csak akkor fogsz változtatni, ha már eléggé fáj” - írta az Instagram-oldalán vasárnap este. 

 

Forrás: ripost.hu

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában