SZAVAZÁSÉRTÉKELÉS

2020.10.26. 10:00

Olvasóink hisznek is, meg nem is a kísértetekben

Hamarosan itt van Mindenszentek, ennek kapcsán arról kérdeztük olvasóinkat, hisznek-e a szellemekben.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A szavazás eredménye nem teljesen egyértelmű azért: bár a legtöbben azt mondták, hogy ugyan már, nincsenek szellemek, kísértetek, ez az egész csak egy kitalált körítés egy ősi ünnep köré – pontosan olvasóink 37 százaléka nyilatkozta ezt -, ha összeadjuk a bizonytalanok számát és azokét, akik igenis hisznek a túlvilági látogatókban, lássuk be, többen vannak, mint a szkeptikusok.

Olvasóink 28 százaléka mondta azt, hogy akár elképzelhetőnek is tartja, hogy léteznek kísértetek. Pontosabban azt mondták: nem tudom mit higgyek, olyan sok a beszámoló és magam is tapasztaltam már megmagyarázhatatlan dolgokat.

És ott van az a 20 százalék is, akik egészen bizonyosak benne, hogy léteznek: természetesen hiszek bennük, a megfelelő tudás birtokában fel is vehetjük a kapcsolatot a szellemvilággal – válaszolták.

Olvasóink 15 százaléka inkább a már-már helyi nevezetességé vált kriptozoológiai fantomot támogatta voksával: én földhöz ragadt vagyok, csak a tarpai farkasemberben hiszek – nyilatkozták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában