Fehérgyarmat

2023.02.15. 15:57

Egy héttel később lesz a tavasznyitó verseny

Még egy hetet kapnak.

Még egy hetet kapnak a felkészülésre mindazok, akik el szerettek volna indulni azon a versenyen, amelyet eredetileg február 19-én, vasárnap rendezett volna meg a Z-CO Series Fehérgyarmaton a Balla-tónál.  Mint a rendezvény főszervezője, Zámbori Attila a közösségi oldalon közzétette, nagyon nedves a talaj a tó körül, ezért a tavasznyitó versenyt egy héttel eltolják. Bízik abban, hogy aki most vasárnap el tudott volna menni a versenyre, az  a jövő héten is el fog tudni menni

Március 4-én, szombaton a Balla-halastó a II. Z-CO Series Nemzetközi Távdobó Versenynek ad otthont. Mint a nevében is szerepel, itt nem a minél több hal megfogása a cél, hanem az, hogy ki dobja a legmesszebbre a készséget a parton. A fehérgyarmati tónál tavaly rendezték meg az első ilyen jellegű próbatétalt, s nagy sikert aratott a szezonra készülő horgászok körében. Az idén is jótékony céllal rendezik meg a távdobó versenyt, az adományokat egy 4 éves daganatos kisfiú gyógykezelésére ajánlják fel. Mint a két versenyre jelentkezhetnek még az érdeklődők a 06/20/408-4849-es telefonszámon. 

KM 

   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában