Időjárás

2023.12.10. 08:44

Északon újabb havazás

Szon.hu

Vasárnap

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, párás lesz a levegő. A reggeli óráktól nyugat felől egyre többfelé várható csapadék: északon (beleértve a főváros térségét) havazás, ónos eső, délen eső várható. Délután a Dunántúlon már felszakadozhat a felhőzet. -2 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfő

Marad a borongós, párás idő. Reggel sokfelé képződik sűrű köd, mely akár egész nap kitarthat. Szórványosan lehet eső, szitálás, ködszitálás. +4, +5 fok köré enyhül az idő. A déli szél megélénkül.

Kedd

Erősen felhős időre számíthatunk. Elszórtan fordul elő eső, szitálás. Ismét lehetnek ködös tájak. A délnyugati szél élénk marad. +4 és +9 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerda

Túlnyomóan borult lesz az ég, és párás lesz a levegő. Országos, kiadós eső várható. +7 fok körüli enyheség lesz. Estétől megerősödik az ÉNy-i szél.

Csütörtök

Hajnalig, reggelig még lehet eső, majd - a viharossá fokozódó északnyugati szél hatására - csökken a felhőzet. +9 fok körül alakul a hőmérséklet.

Forrás: koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában