Időjárás

2024.02.21. 07:30

Egyre szelesebb és enyhébb idő lesz

Szon.hu

Szerda

Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, de kisebb eső inkább csak az északkeleti tájakon fordul elő. A nyugati, délnyugati szél néha megélénkül. 9-14 fok lesz.

Csütörtök

Erősen felhős, vagy borult időre számíthatunk. Elsősorban délutántól várható csapadék a keleti tájakon. Többfelé viharossá fokozódik a délnyugati szél. 14 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Péntek

Borongós, tavasziasan enyhe időre van kilátás. Északnyugaton szórványosan ered el az eső. Olykor viharossá fokozódik a DNy-i szél. 11-17 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat

A hajnali esők elvonulta után délnyugat felől szakadozik a felhőzet, és napközben már csak elszórtan fordul elő csapadék. A DK-i szél élénk lesz. 13 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap

A reggeli ködfoltok feloszlása után ismét borongós idő valószínű, és elszórtan újabb záporesők lehetnek. Többfelé lesz erős a déli szél. 13-16 fok várható.

Forrás: koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában