Időjárás

2024.02.05. 07:14

Tavaszias, szeles hetünk lesz

Szon.hu

Hétfő

Erősen felhős lesz az ég, majd délutántól délnyugat felől csökken a felhőzet. A nap első felében elszórtan fordul elő záporeső. Viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. 15 fok körüli kora tavaszias meleg lesz.

Kedd

Fátyolfelhők szűrte napos, és tavasziasan enyhe időnk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 12-17 fokot. A délnyugati szél északkeleten megerősödik.

Szerda

Eleinte inkább csak fátyolfelhők lesznek az égen, majd késő délutántól vastagabb felhők érkeznek észak felől, és ekkortól kisebb eső is kialakulhat. Megerősödhet a DNy-i szél. 13 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök

Erősen felhős lesz az ég, északkeleten szórványosan lehet eső, záporeső. Reggel párás lesz a levegő, keleten sűrű ködfoltok is képződhetnek. 9-15 fok várható.

Péntek és szombat

Inkább csak fátyolfelhők lesznek az égen, nem valószínű csapadék. Sokfelé fokozódik viharossá a DNy-i szél. 14 és 19(!) fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Forrás: koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában