horror

2019.05.14. 13:50

Borzalom – lánya esküvője után felgyújtotta magát egy férfi a Munkácsi járásban

A kárpátaljai Munkácsi járásban, Kockaszálláson egy 43 éves helyi férfi benzinnel leöntötte és felgyújtotta magát.

Az esetről vasárnap este értesítették a rendőrséget. A vizsgálat megállapította, hogy a férfi a lánya esküvője után öntötte le magát benzinnel, ezután, lánya elmondása szerint cigarettára akart gyújtani, amitől lángra kapott a ruhája – tudta meg a pmg.ua. A férfit súlyos állapotban szállították kórházba, testének 80 százaléka megégett.

Kis híján tragédiával végződött a lakodalom. | Fotó: Ukrán rendőrség

A szomszédok eleinte azt hitték, a ház gyulladt ki, akkorák voltak az udvarban felcsapó lángok, melyek elborították az örömapát. A házon még ma is láthatók voltak a tűz nyomai, illetve az esküvői díszítés, szörnyű kontrasztot adva a történteknek.

A szomszédok szerint az ital illetve családi konfliktusok is közrejátszhattak a történtekben. Szerintük a férfinak egyébként nem voltak káros szokásai, csak az esküvő okán fogyaszthatott alkoholt. Rendőrségi nyomozás igyekszik kideríteni az ügy részleteit, illetve a felelősség kérdését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában