bűnügy

2019.09.20. 09:41

Eljátszotta a szövetkezet pénzét, majd azt hazudta az autójából ellopták

A Nyíregyházi Járásbíróság gyorsított eljárásban jogerősen pénzbüntetésre ítélte T.D. vádlottat hatóság félrevezetésének vétsége miatt.

Fotó: dreamstime

Egy újkenézi szövetkezet pályázat útján 46 millió forintot nyert egy záhonyi panzió felújítására. A vádlott, aki a szövetkezet tisztségviselője, 22 millió forintot vett fel a szövetkezet számlájáról, amiből 11 millió forintot szerencsejátékra, szórakozásra költött. Ezután a 22 éves férfi elhatározta, hogy valótlan bejelentést tesz a rendőrségen.

2019. március 26-án autójával leparkolt egy nyíregyházi parkolóban, majd telefonon felhívta a rendőrséget, és azt állította, hogy a gépkocsija hátsó ablakát betörték, és az utastérből ellopták a táskáját a benne lévő 22 millió forinttal együtt.

A rendőri intézkedés során megtekintették a térfigyelő kamerarendszer felvételeit, melyből egyértelműen megállapítható volt, hogy a vádlott bejelentése nem valós.

- Nyíregyházi Törvényszék -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában