bűnügy

2019.09.10. 15:08

Ittas volt, és magából kikelve ordítozott

A Nyíregyházi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a fiatal nyíregyházi férfit, aki augusztus közepén hajnalban a megyeszékhely belvárosában szórakozott, italozott és magából kikelve tombolt a Búza téren – tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.

Garázdaság miatt előállították

A férfi családtagjaival az egyik szórakozóhelyen italozott, hajnalban kiment egy cigarettát elszívni, majd hangosan, artikulálatlanul üvöltözni kezdett, miközben a pólóját leszaggatta. A közelben járőröző rendőrök ezt észrevették, és felszólították, hogy hagyja abba. A vádlott ennek nem tett eleget, tovább üvöltözött, valamint az úttest szélén lévő áramkábeles dobozba is többször belerúgott. A rendőrök kénytelenek voltak a magából kikelt férfit megbilincselni és garázdaság miatt előállítani.

A fiatalember elismerte és megbánta tettét, ezért az ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé is állította, az ügyészi indítvánnyal egyezően a járásbíróság 1 év próbára bocsátotta, valamint a felmerülő bűnügyi költséget is neki kell viselni – nyilatkozta lapunknak dr. Borsodi-Buss Emese, a főügyészség helyettes sajtószóvivője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában