katvéd

2019.09.19. 08:17

Ponyvagarázs és a benne lévő autó égett Baktalórántházán

Összefoglaló a tegnapi nap katasztrófavédelmi eseményeiből.

Dohányszárító és a benne lévő dohány égett Nyírkarászon szerda reggel. A tűzesethez a baktalórántházi, a mátészalkai, a nyírbátori és a kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak több járművel. A lángokat négy vízsugárral határolták körül és oltották el.

Demecserben öt hektáron a száraz fű kapott lángra. A nyíregyházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók három vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Kisvárdánál ötszáz négyzetméteren égett az avar, amelyet a város hivatásos tűzoltói oltottak el kéziszerszámokkal és egy vízsugárral.

Rétközberencsen fél hektáron foltokban, Csengerben családi ház kertjében öt, Kömörőn ötszáz négyzetméteren lángolt a vegetáció. Vaján háromszáz négyzetméteren erdő aljnövényzete égett. A beavatkozók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a tüzet.

Rakomány nélküli, pótkocsis szerelvény utastere égett Nyírmeggyesen, a Felhő utcában szerdán. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a tüzet eloltották, a beavatkozók utómunkálatokat és a jármű áramtalanítását végezték el.

Ponyvagarázs és a benne lévő személygépkocsi égett Baktalórántházán, a Kossuth Lajos utcában szerdán. A tűzesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat riasztották, egy vízsugárral avatkoztak be.

Családi ház vegyes tüzelésű kazánjához szerelt kéményben csaptak fel a lángok Apagyon szerda este. A tűzesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, az izzó részeket kéziszerszámok segítségével távolították el.

Két személygépkocsi ütközött Kállósemjénben, a Kossuth utcában és a járművek akadályozták a forgalmat. A nyírbátori hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, áramtalanították a járműveket, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában