katvéd

2019.10.08. 07:56

Kéménytüzek, viharkárok

Megyei katasztrófavédelmi összefoglaló.

Jánkmajtison, egy felújítás alatt álló családi ház kéményében korom égett a Dózsa György utcában. A tűz a kéményből nem terjedt tovább. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal szüntették meg a korom izzását. Személyi sérülés nem történt, az ingatlanban életvitelszerűen nem laktak.

Nyíregyházán, a város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal avatkoztak be kéménytűznél egy Alsóbadur utcai családi háznál. A tűz a kéményből nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt.

Magyon, a Mohosi utcában egy harminckét négyzetméteres épület égett teljes terjedelmében. A baktalórántházi és nyírbátori hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt, az ingatlanban egy ember lakott, aki rokonainál helyezkedett el.

Berkesznél a 4-es számú főúton két személygépkocsi összeütközött, az egyik gépkocsi az árokba csapódott és felborult. Ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A baktalórántházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították és a felborult gépkocsit a kerekeire állították.

Nyíregyházán, a Búza téren egy üzlet tetőszerkezetét a szél megbontotta, paladarabok lógtak a tetőről, amelyek veszélyeztették a járókelőket. A Fazekas János téren egy nagyméretű fűzfa három parkoló személygépkocsira dőlt. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a veszélyes tető részeket és a fát eltávolították.

Nyíregyházán, a 4-es számú főúton három személygépkocsi összeütközött. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították. Egy ember könnyű sérülést szenvedett.

Nyírmeggyesen, a 471-es számú főúton egy kisteherautó az árokba csapódott, a járművet a mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították. Egy ember könnyű sérülést szenvedett.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában